De natuur de wereld rond

Op deze pagina vind u de reisfoto's van Laura Tensen. Zij is een jonge en zeer bereisde fotografe die in ieder land dat zij heeft bezocht prachtige series heeft gemaakt. Denk hierbij aan een serie over India, Brazilië en Zuid Afrika. Hier ziet u enige mooie (start) foto's van Noorwegen en het Krugerpark. Bezoekers van de website die wel eens in Noorwegen zijn geweest herkennen misschien de plekken wel. De meeste foto's zijn gemaakt met een Canon OMD camera. Op ieder foto rust Copyricht en ook deze foto's zijn te bestellen in groot formaat op Dibond, hout, hoog kwaliteit foto papier of aluminium. Geniet van deze prachtige foto's

 Was getekend: Frank Deden

ZEESTER. Een onwaarschijnlijk mooie zeester ligt op het strand te wachten tot deze weer terug kan naar zee. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-9.

AFRIKAANSE KIKKER. Deze prachtige foto van dit kikkertje behoeft verder geen commentaar. Wonderschoon. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-8.

ZEBRA'S AAN DE DRINKPLAATS. Deze drie zebra's drinken gezamenlijk aan de algemene drinkplaats ergens in het Krugerpark van Zuid-Afrika. Heel goed uitkijken voor de enorme krokodillen die zich schuilhouden vlak onder het oppervlak. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-7.

BIZONS IN DE SNEEUW. Deze foto is genomen in de bossen van Canada alwaar een kudde bizons een flinke sneeuwstorm proberen te doorstaan. Maar ze zijn er op gebouwd. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-6.

AFRIKAANSE GRONDEEKHOORN. De Afrikaanse grondeekhoorn komt voor op de vlaktes van Zuid-Afrika. Dit is wel een heel stoer exemplaar. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-5.

GNOES BIJ AVOND. Ook deze foto is genomen in het Krugerpark van Zuid-Afrika. Een kudde gnoes in de avonduren. Het opdwarrelende stof geeft een zeer bijzondere sfeer aan deze foto. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-4.

PAARTJE LEEUWEN. Het leeuwenpaar dat u hier ziet is gefotografeerd in het Krugerpark in Zuid-Afrika. Waarschijnlijk ergens laat in de middag aangezien de leeuwen heerlijk liggen te rusten en te genieten van de langsrijdende toeristen. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-3.

NOORSE FJORD. Zoals gezegd is er ook een serie over Noorwegen. Hier is één van de mooiste foto' uit de serie. De voorstelling is het Fjord vanaf het water gefotografeerd. Prachtige compositie. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-2

IGUAZU FALLS. Voor mij is dit de mooiste foto van de hele serie. Een prachtige waterval partij ergens in Brazilië. De Iguazo Falls zijn één van de mooiste watervallen ter wereld. Deze foto in groot formaat aan de muur brengt u naar deze mooie plek. De foto is te bestellen op luxe fotopapier met harde achterwand, Dibond of op aluminium. Bestelnr. LTNF2020-1

X

Right Click

No right click